Αναβάθμιση στην επιχείρηση σας με επαγγελματικές φωτογραφίες και video

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση προϊόντων για ιστοσελίδες και για έντυπο υλικό όπως κατάλογοι και αφίσες. Η φωτογράφιση προϊόντων γίνεται στο υψηλών προδιαγραφών studio μας αλλά και στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσουμε τα προϊόντα σας. Κάθε προϊόν έχει ιδιαίτερες ανάγκες κατά την φωτογράφιση, η ειδικευμένη ομάδα της Noria θα βρει λύσεις για να αναδείξει στο μέγιστο τα προϊόντα σας.

Στοχος μας είναι να δημιουργούμε φωτογραφίες οι οποίες θα πουλήσουν τα προϊόντα σας.

Φωτογράφιση ενδυμάτων

Η φωτογράφιση ρούχων είναι ιδιαίτερα απαιτητική ώστε να πετύχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές μπορούμε να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας σε κούκλες, αόρατες κούκλες (ghost mannequin) και μοντέλα σύμφωνα με της ανάγκες σας.

Καταβάλλουμε την μέγιστη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε συναρπαστικές φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν τον χώρο σας . Αποσκοπούν πάντοτε να αποπλανήσουν τους θεατές, ως εκ τούτου, η αριστεία είναι απαραίτητη.

Το καθοριστικό γνώρισμα της εταιρικής και δημιουργικής παραγωγής βίντεο είναι η στοχαστική οικοδόμηση και η διατήρηση σχέσεων με τους πελάτες. Λειτουργούμε με αδιάκοπη ακεραιότητα, δημιουργικότητα και αληθινό πάθος για την τέχνη της ταινίας. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την εύρεση του βελτίστου τρόπου υλοποίησης για την εκπλήρωση των αναγκών οποιουδήποτε πελάτη.