Ολοκληρωμένες λύσεις

Στη Noria το e-shop είναι πραγματικό κατάστημα, δίνουμε την προσοχή που του αρμόζει στην επένδυση σας. Συνδυάζουμε τις γνώσεις από επιχειρηματικούς σύμβουλους, διαφημιστές, γραφίστες, φωτογράφους και ειδικούς στην πληροφορική. Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα προσθέσουν αξία στην επιχείρηση σας και θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Τι σας προσφέρουμε :

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα βασισμένα στις ανάγκες των πελατών σας.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Σεβόμαστε το κατάστημα σας, αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε μόνο ασφαλή και ταχύτατα e-shop με 99% up-time.

Εύκολη διαχείριση

Με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), καταφέρνουμε να μετατρέψουμε την διαχείριση του e-shop σε μια απλή διαδικασία.

Συνεχής αναφορές

Πληθώρα αναφορών που βοηθούν στην ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς. Όπως αναφορές ανά προϊόν, αναφορές καλαθιού και λίστες αγαπημένων.

Άμεση εξυπηρέτηση

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης τηλεφωνικής και διαδικτυακής. Επίσης προσφέρουμε διάφορες επιλογές για την εκμάθηση της λειτουργίας του e-shop.

Εξατομικευμένες λύσεις

Η ομάδα της Noria θα πραγματοποιήσει λύσεις για όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Μπορούμε να συνδέσουμε το e-shop με όλες τις τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού, με website σύγκρισης τιμών όπως το Skroutz και το Bestprice. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε σύζευξη με το ERP σύστημά σας.

Αξίζει να επενδύσετε στo ηλεκτρονικό εμπόριο ;

Δεν θα απαντήσουμε στην ερώτηση απλά θα παραθέσουμε κάποια στοιχεία.

Από το 2013 μέχρι 2018 στην Ελλάδα παρατηρούμε αύξηση 49% στις διαδικτυακές αγορές σύμφωνα με την ELSTAT. Αντίστοιχα στην ευρωπαϊκή ένωση βλέπουμε αύξηση 50% στα έσοδα από διαδικτυακές πωλήσεις σύμφωνα με την E.U. Commission.